Komentáre zo dňa 6.8.2024

V utorok 6.8.2024 bolo napísané 4 komentárov a okomentované 4 telefónnych čísel. Užívatelia zanechali u telefónnych čísel nasledujúce komentáre. Požadované telefónne číslo vyhľadáte v zozname a môžete sa pozrieť na detail, kde nájdete ostatné komentáre k číslu. V detailu čísla môžete tiež pridať vlastný komentár a pomoc tak ostatným užívateľom.

Telefónne číslo Počet hľadania Komentár Detail
0904324819 5x
Zasrat cigan ojebavac ! Pozor
Podvodné volanie Negatívne
Komentáre
0944455081 7x
marketing s kryptomenou
Neznáme Obťažujúce
Komentáre
0888320204 9x
prieskum
Neznáme Obťažujúce
Komentáre
0910145013 15x
Podobní podvodníci volajú napríklad aj z telefónneho čísla +421 944 510 830. Ide o klasický podvod s "investičnými účtami" kde sa Vás snažia presvedčiť, že máte akýsi "investičný účet" a ak im pošlete peniaze, tak oni Vám pošlú z tohoto "Vášho" účtu peniaze. Čo sa samozrejme nestane pretože žiadny takýto Váš účet neexistuje. Ide o podvod.

Volajúci hovoria slovenčinou doplnenou o rôzne české výrazy. Podľa hlasu sa zdá, že sú to mladí muži s ruským prízvukom. Volajú organizovane z nejakého scamming call centra. Je možné, že sú inštruovaní ruskými agentmi ktorí sa snažia aj takýmito podvodmi vymámiť peniaze od naivných ľudí a následne ich použiť na kriminálne aktivity, na šírenie konšpirácií, na podporu proruských politických strán ako napríklad Smer alebo Hlas alebo SNS alebo Republika alebo Vlasť a na všeobecnú destabilizáciu tejto krajiny.

Je možné im samozrejme vynadať a hovor ukončiť. Ale je podľa mňa lepšie predstierať, že ich príbehu čiastočne veríte a dlho s nimi hovoriť, zamotávať im hlavu a jednoducho celkovo strácať ich čas. Podobne ako sa to deje na YouTube kanáli ScammerPayback alebo aj inde. Pretože takto títo podvodníci aspoň nebudú môcť okrádať iných, zraniteľnejších ľudí.
Podvodné volanie Negatívne
Komentáre